Diensten

Belastingen

Fiscale wetgeving is complex en voortdurend in beweging. Zonder expertise is de kans aanzienlijk dat u geld laat liggen of boetes en correcties riskeert. Wij verzorgen aangiften van alle belastingsoorten.

Een deel van ons vak is uiteraard om voor u het maximale uit fiscale mogelijkheden te halen.
Hierbij kunt u denken aan fiscale planning, optimalisatie van aftrekposten, het voeren van bezwaarprocedures, investeringsregelingen en zakelijk autorijden.

Boekhouding en bedrijfsadvies

Een boekhouding die op orde is geeft rust en inzicht voor u als ondernemer.
Wij bieden geautomatiseerde en papierloze oplossingen op maat.
De programma’s en apps waarmee wij werken zijn levendig en zeer gebruiksvriendelijk. Een groot deel van de aanlevering en  verwerking van facturen en bankmutaties gaat volautomatisch.

Verder staan wij u bij in allerlei zaken en ontwikkelingen die u raken als ondernemer of DGA.  Zo kijken we naar risicomanagement, inkomensbescherming, overeenkomsten, beloningsvormen en ondernemingsstructuur.

Afwikkeling nalatenschap

Wij helpen mensen met de afwikkeling van erfenissen. De afwikkeling van een erfenis vraagt om zorgvuldige organisatie en deskundigheid. De beschrijving en waardering van de nalatenschap, verdeling onder de erfgenamen en aangiften van verschillende belastingsoorten zijn zaken die netjes en goed uitgevoerd moeten worden. Vaak zijn er juridische vraagstukken die op het pad van de erfgenamen komen tijdens en bij de afwikkeling van de erfenis.